Persongalleriet   Politiet     Retten/Straffelov     Viden om             Kriminalsager        Undgå at blive offer      

Nyeste »

 

Hvorfor var der ingen ansatte der opdagede noget. En kort beskrivlse af topmedarbejderne i IT Factory

 

Baggers retsag og straf, og hvad så 

 

02. juli 2009

Læs om menneskerne omkring Stein Bagger og bliv forbavset:

Konen Anette Uttenthal

Ekskone Martine Bagger

Ven og HAer Brian      

                     Sandberg

Journalist Dorte Toft

Tidl. Ven Asger Jensby

Bekendt M. Ljungman

Direktør Bjarne Riis

 

Efter mindre smigrerende omtale af Stein Bagger, trækker Claus Riskjær sin udtalelse tilbage efter kommunikation med en HA'er 

 

Læs den spændende beretning om IT Factory's fald, og de sidste dage.

 

Hvordan snød Stein Bagger. Læs om leasing karrusellen

 

Læs om luksushotellet i Dubai, hvor Stein og hans kone holdte ferie med et vennepar.

 

Blandt en af de bedragede var Finn Nørbygaard, og han var ikke tilfreds med situationen.

 

Læs fakta om firmaet IT Factory, hvor hver eneste ansat fra direktør til fejedreng i gennemsnit tjente over en mio. årligt.

 

Læs om hvordan selv jyden Bjarne Riis blev bedraget af Stein Bagger.

 

Link til anmeldelser af de syv bøger, som handler om IT Factory sagen.

 

Mulig likvidering på Allan Vestergård

 

 

 

IT- Factory: Brian Sandberg »

af Asger Møller 02. juli 2009

Stein Bagger er en kendt som en talende maskine, som virker utrolig overbevisende, når han taler, samtidig med, at han er utrolig dygtig til at manipulere og lave damage control. I flere år lykkedes det ham ved hjælp af disse evner at snyde utrolig mange mennesker, men Bagger sørgede også for at holde sin personkreds adskilt, så de ikke kunne snakke bag ryggen på ham. Herved gjorde Stein Bagger sig midtpunkt for alt kommunikation, som gjorde det langt lettere at styre dagsordenen.

 

Da Stein Baggers leasing roulette begyndte at gå i opløsning, havde han selvfølgelig tusindvis af personer i hans liv, men vi har valgt at fokusere på netop de personer som i et eller andet omfang har været nævnt i andre medier, og det forklares i hvilken anledning personerne havde kontakt med Stein Bagger.

 

Brian Sandberg er fuldgyldig HAer med det eget vagtfirma BS CONSULTARY, og han var hyret som personlig bodyguard af svindleren Stein Bagger gennem et år. Hver mdr. gik der 200.000 kr. ind på kontoen fra IT Factory, hvilket blandt andet har betalt for Sandbergs lejlighed på Tuborg havn i Hellerup Nord og en ellers eksklusiv livsstil som topmedlem af HA. Brian Sandberg og Stein Bagger har kendt hinanden mere end et årti, da de lærte hinanden at kende i et træningscenter, og om det er tanken om de mange penge eller venskabet som gør, at Sandberg fortsat beskytter Stein Bagger, kan man kun gisne om, men da finansmanden Claus Riskjær udtalte sig negativ omkring Stein Baggern i slutningen af juni 2009 (CR sagde ”Bagger er ikke andet end et patetisk fjols”), blev CR kontaktet af Brian Sandberg og anmodet om at undskylde og tale ordentligt om Bagger i fremtiden. Dette accepterede Riskjær og sendte gennem HAeren en undskyldning til Bagger.

 

Brian Sandberg er en stor ressource for sin klub, da han kender mange mennesker, og i januar 2009 blev han forsøgt likvideret af nydanskere. Han overlevede dog uden andre skader end et skudsår ligesom han også kom igennem krigen mod Bandidos i 1990'erne, hvor han blev kendt som en dygtig krigsminister. I 1998 skulle Brian være blevet smidt midlertidigt ud af HA i bad standing, og han fik sine flotte HA tatoveringer overskrevet. Snart var han dog tilbage igen.

 

God fornøjelse, det er garanteret fængslende, interessant og lærerigt at lure på siderne her.

 

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar i vores blogs til de nyeste artikler eller en hilsen/ide/forslag/ros/ris på blogen her

Personkredsen »

 

 

Læs om Danmarks mest berømte mand og hans opvækst, og hvordan  smeden narrede toppen af dansk erhvervsliv og blev ansat som direktør    Stein Bagger

 

 

Læs om konen til Stein Bagger Anette Uttenthal, som selvom hun nægter alt kendskab til Baggers svindel, kort før Baggers flugt søgte om adskilt økonomi.

 

Læs  om vennen, bodyguarden og HAeren Brian Sandberg

 

Læs om bestyrelses-formand i IT Factory Asger Jensby. En såkaldt ærlig mand hvis facade er krakeleret efter sagen.

 

Læs om journalist Dorte Toft som aldrig gav op, men lyttede til sit instinkt, som sagde, at der var noget galt i IT Factory.

 

Læs om smykkedesigner og ekskonen Martina Bagger.

 

Læs om den svenske dømte svindler Michael Ljungman.

knowncrimes.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use