Persongalleriet   Politiet     Retten/Straffelov     Viden om             Kriminalsager        Undgå at blive offer     

Bolig og indbrud »

 

Undgå at blive offer for indbrud

Forklaringer om hvad indbrudstyve kigger efter og frygter

 

Hvis indbruddet skulle ske

Liste over ting som man bør gøre og kontrollere, så skaden bliver minimal.

 

Forsikring til privathjemmet

Hvad dækker en indboforsikring og hvad betyder forsikrings policens betegnelser 

 

Forsikringsmappen

Det er vigtigt med dokumentation overfor forsikringsselskabet, så de ved, hvad du havde. Inventarliste, foto-grafering og kvitteringer

 

Set med tyvens øjne

Fotografier med en vurdering af hvordan tyve vil se det

 

Tyverisikring

Sikring af døre, låse, vinduer samt brug af alarmer, sensorlys og nabohjælp

 

Statistikker om kriminalitet

Indbrud

 

Sådan ser din indbrudstyv ud

Beskrivelse af de generelle typer, som anholdes for tyveri

 

Politet

Læs døgnrapporter om anmeldt kriminalitet fra dit lokalområde

Undgå at blive offer for kriminalitet»

Af Asger Møller 22. juli 2009 

 

Da der eksisterer mange forskellige former for kriminalitet, eksisterer der selvfølgelig også mange forskellige fremgangsmåder hvorved, man som privat person eller firma kan beskytte sig imod det.

 

Kriminelle søger værdier

Generelt kan man sige, at de fleste kriminelle søger værdier, og derfor er det nødvendigt at holde sine værdier skjult eller hemmeligholdt. En af metoderne hvorpå kriminelle finder værdier er igennem annoncer, og politiet har hos indbrudstyve ofte fundet udskrifter fra internettet, hvor folk har sat deres designemøbler eller bolig til salg, men hvor det samtidig er muligt at se boligens inventar på internetbillederne. Pral derfor aldrig med din rigdom eller værdier, da du hermed gør dig til et mål for potentielle kriminelle. Selvfølgelig kan det være nødvendigt at sætte ting til salg og for at begrænse interessen fra indbrudstyve, kan det betale sig at annoncere med et taletidsnummer, så kriminelle ikke umiddelbart kan få adgang til annoncørens adresse.

 

Det kommer sikkert som en overraskelse for de fleste, at halvdelen af boligindbrudene i Danmark sker mellem kl. 0900 - 1600, når folk er på arbejde.

 

 

Forbrydelser kan skyldes mange ting

Motiverne for en forbrydelse kan også skyldes jalousi, misundelse, hævn og ikke blot griskhed, men ofte blandes motiverne sammen, da folk altid gerne vil tjene penge. Så hvis kriminelle på en eller anden måde gerne vil afstraffe en person, er der stor risiko for, at det bliver gennem personens værdier.

 

Der vil her komme masser af gode råd, så læsere af KNOWNCRIMES.DK har store chancer for aldrig at blive ofre for kriminalitet som indbrud, vold, røveri og IT kriminalitet.

 

 

 

God fornøjelse, det er garanteret fængslende, interessant og lærerigt at lure på siderne her.

 

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar i vores blogs til de nyeste artikler eller en hilsen/ide/forslag/ros/ris på blogen her

News »

 

 

 

 

Læs om Danmarks mest berømte mand og hans opvækst, og hvordan  smeden narrede toppen af dansk erhvervsliv og blev ansat som direktør    Stein Bagger

 

Knowncrimes.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use