Persongalleriet   Politiet     Retten/Straffelov     Viden om             Kriminalsager        Undgå at blive offer      

Forord »

Hvad der får mennesker til at bryde loven er meget  forskelligt, og til tider lig-ger  der endda humane motiver bag. Tænk blot på præsten, som skjulte flygt-ninge, da de ellers ville blive hjemsendt til et land, som ville myrde eller tor-turere dem.

 

Det kan også være tanken om at ville fuldføre et byg-geri. Ikke alene pga. pro-fitten, men fordi bygherren synes projektet er betag-ende og blændende, og det vil gøre verden et bedre sted at leve.

 

Det kan også være syge-plejersken, som tager enkelte af sine dødelig syge patienter af live, da disse patienter konstant lever med uudholdelige smerter, og deres eneste ønske er at dø, hvorfor sygeplejersken uden nog-en personlig vinding begår såkaldte medlidenheds-drab.

 

Fordi en person begår noget kriminelt, behøver  han/hun ikke at være noget dårligt eller ondt menneske, og det er ganske enkelt blot men-nesker, som på et tids-punkt er kommet til at træde over grænsen for lovligt og ulovligt.

 

Bød 18 Millioner kr. for at tage mødom

Nogle piger har sat en noget speciel varer til salg på nettet: Deres mødom

 

Ledelsen i IT Fabrikken

Et kort portræt af ledelsen, som ikke opdagede at kun 2% af omsætningen var lovlig

 

Stein Bagger snart på orlov

Læs om anholdelsen, retssagen og hvornår Stein Bagger bliver løsladt og går på orlov, hvor han kan nyde livet og sine mange millioner.

 

Straf i Danmark

Læs om de forskellige straffeformer som bruges i Danmark

 

Blekingegade sagen

Det er sket for nogle år siden, men er alligevel Damarks historiens mest kendte sag

 

Jensby ikke mr. ærlig

Den selvrefærdige         bestyrelsesformand fra IT Factory har vist sig at have mange lig i lasten selv

 

Hvordan banderne rekrutterer i konflikten i KBH.

 

Læs om årsagen til bandekrigen i KBH

 

 

Se politiets våben-arsenal og læs om, hvornår der må bruges magt.

 

 

Politiloven i sin fulde udformning. Hvad er politits opgaver og hvordan skal de opfylde disse mål.

 

 

 

Persongalleriet »

Af Asger Møller 28. APR 2009 

 

Danmarks sorte får, betjentene og de dygtigste advokater

 (sorteret alfabetisk på efternavn)

stein Bagger var direktør for firmaet IT Factory, men det viste sig, at firmaet kun var et skjalkeskjul for hr. Baggers ulovlige lån, som han modtog igennem en leasingkarrusel. 
 Peter Brixtofte var borgmester i Farum kommune, som blev betragtet som en forgangskommune i forhold til alle andre. Venstre henviste tit til Brixtoftes metoder indtil det blev kendt, at de var ulovlige, og at han på restauranter drak vin for 150.000 kr. for skatteydernes penge.
Charles "Charlie" Bronson er en engelsk fange, som af den engelsk presse er blevet døbt "den voldligste fange nogensinde". Instruktøren Nicolas Winding Refn har lavet en film om manden, som blev i dømt 7 år for røveri og som nu har siddet 34 år pga. hans voldsomme temperament og kidnapninger.
Anni Fønsby har efterånden optjent titlen som Danmarks bordeldronning indenfor jetsettet. Hun er både blevet dømt og frifundet for rufferi.
Peter Lundin eller efter hans navneforandring Bjarne Schouborg. Dette er en mand, som myrdede sin mor i USA og efter en afsoning på 8 år blev han overført og løsladt til Danmark, hvor han myrder sin venninde og hendes to små børn, hvilket blev belønnet med en livstidsdom. Alligevel står piger i kø for at kende ham bedre. 
Hans Enriqe Nati eller også kaldt Danmarks flugtkonge med foreløbig syv flugter bag sig. Specielt bankrøverier har han specialiseret sig i, men narko hører også blandt hans strafferegister.

Jørn Jønke Nielsen er nok den mest kendte HA'er, da han har skrevet bøgerne om mordet på lederen af en rivaliserende rockergruppe og hvordan han blev rocker. I bogen fremgår også hans flugt fra Danmark efter mordet, og hvordan han nød livet før tiden bag tremmer.

 

 

 

Dagmar Overbye blev i 1921 dømt for mordet på 9 børn, men hun indrømmede selv at myrdet 21 børn. På trods af en dødsstraf dom slap hun med livstid i fængsel.

Claus Riskjær er ofte gået konkurs men kommet stærk igen. Det er dog ikke altid, han overholder lovene, hvilket medfører fængselsdomme.

Palle Sørensen gik efter et indbrud i panik, da politiet havde spærret vejen, og han skød fire betjente. Palle opnåede stor prestige blandt kriminelle, da han havde dræbt deres fælles fjende, og på mange fængsels-celler, står der endnu i dag 4-0 til Palle. Palle er løsladt i dag efter 32 år i fængsel, og han er blevet en mand i 70'erne
  Kurt Thorsen er en ivrig bygningsherrer, som står bag flere flotte byggerier. Thorsen er kendt for hans gode humør og gavmildhed, og han fik 6 år som hovedmanden i PFA sagen.              
Rasmus Trads var direktør i bygningsafdelingen i PFA, men i forening med Kurt Thorsen forfalskede han sin chef Andre Lublins underskrift på falske PFA garantier, som skulle bruges til at optage lån. 

 

 

 

 

 

 

 

 

God fornøjelse, det er garanteret fængslende, interessant og lærerigt at lure på siderne her.

 

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar i vores blogs til de nyeste artikler eller en hilsen/ide/forslag/ros/ris på blogen her

News »

Terrorlovens konsekvenser for normale mennesker

42 årige Camilla Broe bliver udleveret til retsforfølgelse i USA PGA terrorloven. Noget der kan ske for alle.

 

Hvorfor falder kvinder for seriemordere

Alle de store seriemordere bliver tilbedt af tusindvis af kvinder. Hvorfor?

 

Dagmar Overbye hører med mord på 9 børn      til seriemorderne i Danmark. Dommen er dog helt tilbage  fra 1921

 

Charles "Charlie" Bronson er Englands farligste fange

Der er lavet en film om ham, men læs den rigtige historie uden løgn

 

Tidligere borgmester Peter Brixtofte

blev dømt i Farum sagen og er snart færdig med afsoningen af første del. Så kommer næste dom. 

 

Michael Ljungman udleveres

Stein Baggers svenske partner, som tidligere er dømt for svindel og bedrageri bliver udleveret til resforfølgelse i DK

 

Læs om bestyrelses-formand i IT Factory Asger Jensby. En såkaldt ærlig mand hvis facade er krakeleret efter sagen.

 

Læs om Danmarks mest berømte mand og hans opvækst, samt hvordan  smeden narrede toppen af dansk erhvervsliv og blev ansat som direktør    Stein Bagger

 

Knowncrimes.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use