Persongalleriet   Politiet     Retten/Straffelov     Viden om             Kriminalsager        Undgå at blive offer      

Nyeste »

 

Bød 18 Millioner kr. for at tage mødom

Nogle piger har sat en noget speciel varer til salg på nettet: Deres mødom

 

Ledelsen i IT Fabrikken

Et kort portræt af ledelsen, som ikke opdagede at kun 2% af omsætningen var lovlig

 

Stein Bagger snart på orlov

Læs om anholdelsen, retssagen og hvornår Stein Bagger bliver løsladt og går på orlov, hvor han kan nyde livet og sine mange millioner.

 

Straf i Danmark

Læs om de forskellige straffeformer som bruges i Danmark

 

Blekingegade sagen

Det er sket for nogle år siden, men er alligevel Damarks historiens mest kendte sag

 

Jensby ikke mr. ærlig

Den selvrefærdige         bestyrelsesformand fra IT Factory har vist sig at have mange lig i lasten selv

 

Hvordan banderne rekrutterer i konflikten i KBH.

 

Læs om årsagen til bandekrigen i KBH

 

 

Se politiets våben-arsenal og læs om, hvornår der må bruges magt.

 

 

Politiloven i sin fulde udformning. Hvad er politits opgaver og hvordan skal de opfylde disse mål.

 

 

 

Kriminalsager »

Af Asger Møller 04. august 2009 

 

I Danmark er der sager, som er blevet del af danskernes bevidsthed og dansk historie. Vi skriver her om sagerne, som er sat op i alfabetisk orden:

 

Accumulator Invest 

& Riskærs

 FamilieFond          

Forretningsmanden Claus Riskær Pedersen brugte Accumulator Invest til at trække millioner ud til personlige formål. Senere oprettede han Riskærs Familifond så et stort overskud fra CyberCity kunne gemmes for hans mange kreditorer.
Buller Sagen          Buller sagen havde sit udspring fra Århus hvor en fængslet  narkokurer pludselig begynder at fortælle historier fra fortiden. Dette resulterer i anholdelsen af 65 personer og næsten 300 års fængsel.  

Blekingegadesagen Blekingegadesagen er den største kriminelle sag i Danmark, da banden havde forbindelser til terrorist organisationen PFLP, som de tjente penge til gennem røverier og kriminalitet. Banden havde tilmed et større arsenal af våben, falske kørekor, bilnøgler og meget andet.
Farum Sagen Borgmesteren Peter Brixtofte styrede enevældigt Farum kommune ved at træffe beslutninger bag ryggen på byrådet. Han købte dyr rødvin for skatteydernes penge, berigede hans venner og lånte hundredvis af millioner for at dække hullerne i den slunkne kasse. Sagen blev delt op i en sponsorsag, hvor Brixtofte blev idømt 2 års ubetinget fængsel samt hovedsagen hvor Brixtofte i byretten blev idømt yderligere 2 år, men som skal for landsretten i November 2009.
Nordisk Fjer Gennem 1980'erne var Nordisk Fjer på læberne af alle forretningsfolk, da virksomheden trods svære tider, havde overskud år efter år. Hvad de fleste ikke viste var, at overskuddet ikke eksisterede i praksis, men udelukkende skyldtes handler med datterselskaber, så tallene blev vendt fra underskud til overskud.
IT Factory Fortællingen om Stein Bagger der lavede bedrageri for 972 mio. kr. mens han var direktør for IT Factory. Åbenbart var der ingen omkring ham, som havde luret, at der var noget galt, og han brugte pengene på et luksusliv med yacht til 18 mio., dyre biler, dyre huse og dyre rejser.
PFA Sagen Byggematadoren Kurt Thorsen og Rasmus Trads blev dømt for i forening at have forfalsket PFA direktør Andre Lublins underskrift på en række garantier, som blev brugt til at opnå banklån.  
Tønder sagen En uhyggelig sag fra Tønder, hvor en mand misbrugte og udlejede sine små børn til sexuelle udskejelser. Mange mennesker blev dømt, da de pædofile kunder blev optrevlet.

 

 

 

 

 

 

 

God fornøjelse, det er garanteret fængslende, interessant og lærerigt at lure på siderne her.

 

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar i vores blogs til de nyeste artikler eller en hilsen/ide/forslag/ros/ris på blogen her

News »

 

Michael Ljungman udleveres

Stein Baggers svenske partner, som tidligere er dømt for svindel og bedrageri bliver udleveret til resforfølgelse i DK

 

Læs om bestyrelses-formand i IT Factory Asger Jensby. En såkaldt ærlig mand hvis facade er krakeleret efter sagen.

 

Læs om Danmarks mest berømte mand og hans opvækst, samt hvordan  smeden narrede toppen af dansk erhvervsliv og blev ansat som direktør    Stein Bagger

 

Knowncrimes.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use