Persongalleriet   Politiet     Retten/Straffelov     Viden om             Kriminalsager        Undgå at blive offer      

Nyeste »

 

Hvorfor var der ingen ansatte der opdagede noget. En kort beskrivlse af topmedarbejderne i IT Factory

 

Baggers retsag og straf, og hvad så 

 

02. juli 2009

Læs om menneskerne omkring Stein Bagger og bliv forbavset:

Konen Anette Uttenthal

Ekskone Martine Bagger

Ven og HAer Brian      

                     Sandberg

Journalist Dorte Toft

Tidl. Ven Asger Jensby

Bekendt M. Ljungman

Direktør Bjarne Riis

 

Efter mindre smigrerende omtale af Stein Bagger, trækker Claus Riskjær sin udtalelse tilbage efter kommunikation med en HA'er 

 

Læs den spændende beretning om IT Factory's fald, og de sidste dage.

 

Hvordan snød Stein Bagger. Læs om leasing karrusellen

 

Læs om luksushotellet i Dubai, hvor Stein og hans kone holdte ferie med et vennepar.

 

Blandt en af de bedragede var Finn Nørbygaard, og han var ikke tilfreds med situationen.

 

Læs fakta om firmaet IT Factory, hvor hver eneste ansat fra direktør til fejedreng i gennemsnit tjente over en mio. årligt.

 

Læs om hvordan selv jyden Bjarne Riis blev bedraget af Stein Bagger.

 

Link til anmeldelser af de syv bøger, som handler om IT Factory sagen.

 

Mulig likvidering på Allan Vestergård

 

 

 

IT- Factory: Mulig likvidering a Allan Vestergaard »

Af Asger Møller 21. APR 2009 

 

Politiet har været fremme med teorier om, at Stein Bagger har planlagt ikke kun at få udøvet vold imod Allan Vestergaard, men simpelthen likvidere ham.

 

Allan Vestergaard er selv overbevidst om, at han allerede en uge forinden overfaldet den 24. november 2008, hvor han blev overfaldet af to mænd med hætter og en lægtehammer, skulle have været myrdet.

 

Den 18. november skulle Vestergaard til et økonomiseminar i Frankrig, og Stein Bagger havde venligt arrangeret flybilletter og hotel. Planen var, at Allan Vestergaard skulle forlade sit hus i Farum 06.30, men dette blev dog aldrig til noget til beklagelse for den insisterende Stein Bagger. I stedet forlod Allan Vestergaard huset en time tidligere for at få bilen afleveret til service, mens han alligevel var ude at rejse.

 

Da Allan Vestergaard ankom til Frankrig, var der ikke booket noget hotelværelse til ham, og naboerne kunne samme morgen berette om skumle fyre i nabolaget omkring Vestergaards hus. Dette var i tidsrummet hvor Allan normalt ville have startet sin rejse.

 

Disse tre hændelser: en meget insisterende Stein Bagger på at Allan skulle tage af sted tidligt om morgenen, ingen hotelværelse og naborapporter om mystiske folk tidligt om morgenen. Dette har fået Allan Vestergaard til at spekulere om han allerede skulle have været overfaldet og dræbt ugen forinden, og det må i det hele taget betegnes som rent held, at han overlevede slagene fra lægtehammeren.

 

Da Allan Vestergaards kone ringede Stein Bagger op efter overfaldet, kom han straks hen på hospitalet og han græd, da han så hans forretningskollega. Herefter blev Stein Bagger hos ham i 5 timer på hospitalet.

 

Motivet til overfaldet kunne være Allan Vestergaards nysgerrighed og interesse for IT Factory. Allan Vestergaard skulle egentlig investere i IT Factory med ca. 1 milliard kr. ved køb af Asger Jensbys aktier blot nogle få dage senere. Dette var dog ikke noget, som Asger Jensby selv var klar over, at han ville sælge. Derfor kan det næsten ikke tolkes som andet end et nyt bedragerinummer, som Stein Bagger havde sat i værk. For at sænke Allan Vestergårds mobilitet og nysgerrighed ville et overfald som resulterede i en hospitalsindlæggelse være perfekt, og svindelnummeret ville kunne blive gennemført blot få dage efter.

 

Motivet til en regulær likvidering kunne være Allan Vestergårds afsløring af Stein Baggers mange løgne. Blandt andet havde dårligt salgsmaterialer fremstillet af Bagger tændt røde lamper og muligvis har Stein Baggers mange løgne været med til at vække yderligere advarselssignaler i Vestergaard. Fx var historier om, at Bagger skulle have været jægersoldat blevet afsløret, da Vestergård havde checket med bekendte i Forsvaret.

 

 

God fornøjelse, det er garanteret fængslende, interessant og lærerigt at lure på siderne her.

 

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar i vores blogs til de nyeste artikler eller en hilsen/ide/forslag/ros/ris på blogen her

 

Personkredsen »

 

 

Læs om Danmarks mest berømte mand og hans opvækst, og hvordan  smeden narrede toppen af dansk erhvervsliv og blev ansat som direktør    Stein Bagger

 

 

Læs om konen til Stein Bagger Anette Uttenthal, som selvom hun nægter alt kendskab til Baggers svindel, kort før Baggers flugt søgte om adskilt økonomi.

 

Læs  om vennen, bodyguarden og HAeren Brian Sandberg

 

Læs om bestyrelses-formand i IT Factory Asger Jensby. En såkaldt ærlig mand hvis facade er krakeleret efter sagen.

 

Læs om journalist Dorte Toft som aldrig gav op, men lyttede til sit instinkt, som sagde, at der var noget galt i IT Factory.

 

Læs om smykkedesigner og ekskonen Martina Bagger.

 

Læs om den svenske dømte svindler Michael Ljungman.

 

knowncrimes.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use