Persongalleriet   Politiet     Retten/Straffelov     Viden om             Kriminalsager        Undgå at blive offer      

Nyeste »

 

Hvorfor var der ingen ansatte der opdagede noget. En kort beskrivlse af topmedarbejderne i IT Factory

 

Baggers retsag og straf, og hvad så 

 

02. juli 2009

Læs om menneskerne omkring Stein Bagger og bliv forbavset:

Konen Anette Uttenthal

Ekskone Martine Bagger

Ven og HAer Brian      

                     Sandberg

Journalist Dorte Toft

Tidl. Ven Asger Jensby

Bekendt M. Ljungman

Direktør Bjarne Riis

 

Efter mindre smigrerende omtale af Stein Bagger, trækker Claus Riskjær sin udtalelse tilbage efter kommunikation med en HA'er 

 

Læs den spændende beretning om IT Factory's fald, og de sidste dage.

 

Hvordan snød Stein Bagger. Læs om leasing karrusellen

 

Læs om luksushotellet i Dubai, hvor Stein og hans kone holdte ferie med et vennepar.

 

Blandt en af de bedragede var Finn Nørbygaard, og han var ikke tilfreds med situationen.

 

Læs fakta om firmaet IT Factory, hvor hver eneste ansat fra direktør til fejedreng i gennemsnit tjente over en mio. årligt.

 

Læs om hvordan selv jyden Bjarne Riis blev bedraget af Stein Bagger.

 

Link til anmeldelser af de syv bøger, som handler om IT Factory sagen.

 

Mulig likvidering på Allan Vestergård

 

 

 

IT- Factory: Finn Nørbygaard »

af Asger Møller 02. juli 2009

 

Stein Bagger er en kendt som en talende maskine, som virker utrolig overbevisende, når han taler, samtidig med, at han er utrolig dygtig til at manipulere og lave damage control. I flere år lykkedes det ham ved hjælp af disse evner at snyde utrolig mange mennesker, men Bagger sørgede også for at holde sin personkreds adskilt, så de ikke kunne snakke bag ryggen på ham. Herved gjorde Stein Bagger sig midtpunkt for alt kommunikation, som gjorde det langt lettere at styre dagsordenen.

 

Da Stein Baggers leasing roulette begyndte at gå i opløsning, havde han selvfølgelig tusindvis af personer i hans liv, men vi har valgt at fokusere på netop de personer som i et eller andet omfang har været nævnt i andre medier, og det forklares i hvilken anledning personerne havde kontakt med Stein Bagger.

 

Finn Nørbygaard stammer fra Esbjerg, hvor han kom i verden 8. marts 1952, og han uddannede sig som skolelærer. Han fandt dog ud af, at han var god til at få folk til at grine og efter at have forsøgt sig som komiker, lagde han læreruddannelsen bag sig og helligede sig tiden som komiker og skuespiller fuldt ud. Det var en fornuftig satsning, og han er i dag en af de bedst betalte indenfor hans område. Før afsløringen af IT Factory var Finn Nørbygaard tilmed den rigeste komiker i Danmark, da han havde investeret i JMI Invest, som havde deres primære investering i IT Factory. Dette betød, at formuen svandt ind fra ca. 250 mio. kr. til ingenting, da Finn Nørbygaards bank tilmed have lokket ham til at låne penge, så han kunne købe flere aktier. Reelt havde Finn dog kun investeret omkring 12,5 mio. kr. i forretningen, og han havde håbet at kunne hæve 400 mio. kr. om nogle år.

 

Finn Nørbygaard oplyser, at han kun ved to lejligheder har mødt Stein Bagger, og han opfattede ham, som en meget troværdig og underholdende person. Efter IT Factorys fald har Finn Nørbygaard optrådt i diverse talkshows, hvor han absolut ikke roser Stein Bagger længere, og hans familie har holdt konkurrencer om, hvad der kunne være det værste at proppe op i enden på Hr. Bagger.

 

Få mdr. efter det økonomiske kollaps forlod Finn Nørbygaards kone  

Hanne Nielsen entertaineren. Formodentlig er der tale om økonomisk problemer bag bruddet siger venner tæt på familien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God fornøjelse, det er garanteret fængslende, interessant og lærerigt at lure på siderne her.

 

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar i vores blogs til de nyeste artikler eller en hilsen/ide/forslag/ros/ris på blogen her

Personkredsen »

 

 

Læs om Danmarks mest berømte mand og hans opvækst, og hvordan  smeden narrede toppen af dansk erhvervsliv og blev ansat som direktør    Stein Bagger

 

 

Læs om konen til Stein Bagger Anette Uttenthal, som selvom hun nægter alt kendskab til Baggers svindel, kort før Baggers flugt søgte om adskilt økonomi.

 

Læs  om vennen, bodyguarden og HAeren Brian Sandberg

 

Læs om bestyrelses-formand i IT Factory Asger Jensby. En såkaldt ærlig mand hvis facade er krakeleret efter sagen.

 

Læs om journalist Dorte Toft som aldrig gav op, men lyttede til sit instinkt, som sagde, at der var noget galt i IT Factory.

 

Læs om smykkedesigner og ekskonen Martina Bagger.

 

Læs om den svenske dømte svindler Michael Ljungman.

 

knowncrimes.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use